17 Temmuz 2022 Pazar

Ücretsiz indir ekran kaydedici

Ücretsiz indir ekran kaydedici

ücretsiz indir ekran kaydedici

 · Ekran Kaydedici APK İndir Ekran kaydedici, oyun ekranını en yüksek kalitede p, 12Mbps, 60 FPS olarak kaydetmeyi destekler. Tabii ki ekran çözünürlüğü ve kare sayısını değiştirebilirsiniz. Tam özellikli video düzenleme sağlar. Videonun dilediğiniz kısmını kırpabilir, birleştirebilir, çıkarabilirsiniz.4,5/5(1) Icecream Apps’den güçlü, ücretsiz Ekran Kaydedici’nin basitliğinin tadını çıkarın: Ekran kayıt özellikleri Ekran kaydedin Tam ekranınızı veya kaydetmek istediğiniz alanınızı kaydedin. Audio kaydetme Mikrofonunuzu ve sistem audiosunu kaydedin. Not ekleme Ekran kaydınıza ya da görüntünüze, metin, ok ve şekiller ekleyin. Web seminerlerini kaydedin  · Android için AZ Screen Recorder blogger.com ÜCRETSİZ ekran kaydedici. Kayıt ekranı, yüksek kalitede canlı akış AZ Screen Recorder Ekran Kaydedici, Canlı Yayın. for Android. AZ Screen Recorder. Doğrulama geçildi. İndir APK ( MB) XAPK / APK dosyası nasıl yüklenir.



Bandicam, ekran, oyun ve web kamerası yakalama için en iyi kayıt yazılımı!



Screen Recorder Ücretsiz. Icecream Screen Recorderekranınızın herhangi bir bölümünü kaydetmenize ya da onu ekran görüntüsü olarak kaydetmenize olanak veren, kullanımı kolay bir ücretsiz ekran kaydetme yazılımıdır. Sorunsuz şekilde uygulama ve oyun, ücretsiz indir ekran kaydedici, video öğreticiler, webinarlar, canlı yayınlar, Skype aramaları ve daha fazlasını. Ekranı, sesli ve webcamle kaydedebilirsiniz. Ekran kaydedici Windows, Mac ve Android'de mevcuttur. Ücretsiz indir PRO yükseltin Versiyon: 6. Screen Recorder. Genel Bakış Sunum Özellikler Ekran Görüntüleri Yardım Gereksinimler. Ekran kayıt özellikleri. Ekran kaydedin Tam ekranınızı veya kaydetmek istediğiniz alanınızı kaydedin. Audio kaydetme Mikrofonunuzu ve sistem audiosunu kaydedin. Not ekleme Ekran kaydınıza ya da görüntünüze, ücretsiz indir ekran kaydedici, metin, ok ve şekiller ekleyin. Web seminerlerini kaydedin Canlı web seminerlerini ve video yayınlarını kaydedin. Webcam kaydetme Webcam örtüsüyle ekranınızı kaydedin.


Son bölge Son kullanılanı kullanarak hızlıca kayıt alanı seçin. Oyun kaydetme PC ekran kaydedicimizle flaş ve tam ekran 3D oyunlar kaydedin. Logonuzu ekleme Ekran kaydınıza kendi filigranınızı ekleyin. Başka neler onu en iyi ekran kaydedici yapıyor? Ayarlar İmleci yada masaüstü ikonlarını gizleyin ve gerekmesi halinde ekran görüntüsü alırken ekran koruyucuyu devre dışı bırakın, ücretsiz indir ekran kaydedici. Hızı değiştirin Kayıtlarınızı hızlandırın veya yavaşlatın. Çevirin Ekran kaydediciyle kaydedilmiş videoların türünü her zaman değiştirebilirsiniz. Videoda kullanılan kısayol tuşlarını göster Ekran kaydı sırasında kullandığınız kısayol tuşlarını gösterin. Programlı ekran kaydetmme Sayaçta birden çok kayıt görevi belirleyin. Mouse efektleri Kaydederken mouse tıklama animasyonu ekleyin. Ücretsiz ekran kaydedicinizi kontrol etmek ücretsiz indir ekran kaydedici kısayol tuşlarını kullanın. Ekranı başlat. Video çek. Ekran görüntüsü al. Kayıtlarınızı yönetin. Ayarlar: kısayollar.


Video kayıt ayarları. Kısaltma ve çevirme. Hala Icecream Screen Recorder hakkında sorularınız mı ücretsiz indir ekran kaydedici How to Record Your Computer Screen How to Record Webcam How to Record Live Streaming Video from any Website How to Capture Video How to Screenshot on Windows. How to Record Skype Video Calls on PC How to Record Gameplay on a PC How to Create a Video Guide How to Take a Screenshot on a PC How to Capture Website Screenshot. Sistem Gereksinimleri. OS Windows 10, Windows 8. Kullanım Şartları Gizlilik Politikası.




ekran kaydedici ücretsiz nasıl indirilir

, time: 1:35





Ücretsiz Ekran Kaydedici – Web tabanlı Ekran kaydedici


ücretsiz indir ekran kaydedici

Ücretsiz Ekran Kaydediciyi Kullanmak için 3 Adım 1. Adım Başlatıcıyı indir Kayıt cihazı başlatıcıyı bilgisayara indirmek için Kaydı Başlat'ı tıklayın. Çalıştırmak için ekrandaki talimatları izleyin. 2. Adım Kayıt bölgesini ve sesi seçin Kayıt bölgesini sabit bölgeye veya serbest dikdörtgen alana göre seçin ve ses kaynağını seçin. 3 Ekran Kaydı Unlimited Tüm Movavi programlarına ve efektlerine tek bir paketle sahip olun Geri Windows MacOS Video Suite Video düzenlemek için gereken her şey Geri Windows MacOS Screen Recorder Ekranları kolayca yakalayın Geri Windows MacOS Gecata by Movavi Oyunlarınızı kaydedin (İngilizce sayfa) Geri Windows  · Android için AZ Screen Recorder blogger.com ÜCRETSİZ ekran kaydedici. Kayıt ekranı, yüksek kalitede canlı akış AZ Screen Recorder Ekran Kaydedici, Canlı Yayın. for Android. AZ Screen Recorder. Doğrulama geçildi. İndir APK ( MB) XAPK / APK dosyası nasıl yüklenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder